Defendas åbner døren til bedre IT-sikkerhed for danske virksomheder


Specialiseret VA(D) distributør åbner døren til en bedre IT-sikkerhed for danske virksomheder

Den nye rådgivnings- og distributørvirksomhed indenfor IT-sikkerhed, Defendas kombinerer konkrete efterretninger om relevante IT-trusler med en omfattende viden om sammensætning af sikkerhedsløsninger for at kunne tilbyde bedre IT-sikkerhed til danske virksomheder.

Vi har en stor forståelse for de løsninger og teknologier som skal være med til at understøtte virksomheders vækst og forandring, men har samtidig også en erkendelse af, at netop disse nye teknologier betyder nye trusler og angreb. I dag handler det i stor udstrækning om at understøtte forretningen og lave en risikostyring som giver mening for den enkelte virksomhed.
I sammenspil med den enkelte virksomhed identificerer Defendas de væsentligste aktiver og prioriteter løsninger, således det netop understøtter det konkrette trusselbillede.

Vi kombinerer vores produkter med de mest omfangsrige og detaljerede efterretninger om IT trusler fra CSIS, som sammen med Defendas indgår i danske CSIS Security Group.

Teamet bag Defendas bygger på mere end 28 års erfaring inden for rådgivning løsningsdesign og leverancer af komplekse IT sikkerhedsløsninger til det nordiske marked.